پرسش و پاسخ

سوالات پرتکرار

به محض تکمیل فرم درخواست مشاوره در سایت، ارسال پیام یا تماس با شماره 09107601980، در اولین فرصت ممکن با شما تماس گرفته شده و برایتان نوبت تنظیم خواهد شد.

طبق آخرین تحقیقات انجام شده در حوزه روان­درمانی و مشاوره، کیفیت و اثربخشی جلسات مشاوره حضوری و آنلاین تفاوتی با یکدیگر ندارند.

مشاوره آنلاین با استفاده از پلتفرم­‌ها و اپلیکیشن­‌های مختلفی چون واتساپ، اسکایپ، تلگرام و گوگل میت و … امکان­پذیر انجام می­‌شود.

در فرایند تعیین نوبت در مورد نحوه تماس (تماس تصویری، صوتی و یا متنی) از مراجعین سوال می‌شود و مراجعین انتخاب می­‌کنند که مشاوره به چه صورتی باشد.

بله­ ـ پرداخت هزینه جلسات مشاوره هم به صورت ریالی (برای مراجعین داخل کشور) و هم به صورت ارزی (برای مراجعین خارج از ایران)، از طریق درگاه‌های پرداخت امن امکانپذیر است. 

معمولاً پس از ارسال درخواست تا تا تعیین قطعی نوبت حد اکثر 12 ساعت کاری زمان نیاز است.

به منظور رعایت اخلاق حرفه‌­ای، محرمانگی و حفظ کلیه حقوق مراجعین محترم، تمامی جلسات مشاوره از ابتدا تا انتها توسط آقای دکتر انجام می‌ شود و به هیچ عنوان از متخصصان کارآموز به عنوان مشاور استفاده نمی­‌شود.

امروزه با پیشرفت روش‌­ها و رویکردهای روان­درمانی، می­توان برای درمان بسیاری از اختلالات روانی مثل افسردگی، اضطراب، وسواس، اختلال شخصیت و غیره از مشاوره و روان­درمانی استفاده کرد. علاوه بر این، مشاوره و روان­درمانی می‌­تواند اثرات درمان با روش‌های دیگر مثل درمان دارویی و شوک درمانی را افزایش دهد.

معمولاً در مشاوره تلاش می‌­شود تا در زمینه­‌های مختلف زندگی به مراجعین مشاوره داده شود. این مشاوره‌­ها ممکن است با هدف خاصی چون مشاوره ازدواج، مشاوره فرزندپروری، مشاوره شغلی و غیره باشد و یا با هدف بهبود کیفیت زندگی افراد صورت بگیرد. پس مشاوره می­‌تواند برای هر کس مناسب بوده و اثرات خوبی در زندگی وی داشته باشد.

بله. پس از پرداخت هزینه مشاوره و شرکت در جلسه، می­توانید از مشاور برای استفاده از خدمات بیمه تکمیلی گواهی بگیرید.

نیاز افراد به جلسات مشاوره متفاوت است. معمولاً تعداد جلسات و تعداد دفعات مراجعه به مشاور به عوامل مختلفی چون نوع مشکل و بیماری، شدت آن و مدت زمان شروع مشکل بستگی دارد. پس از برگزاری اولین جلسه، مشاور در این خصوص به شما اطلاعات کافی را خواهد داد.

همانطور که می‌­دانید امروزه مشاوره و روان­درمانی یک حرفه تخصصی است. متخصصین در هر رشته تخصصی ملزم به رعایت اصول اخلاق حرفه‌­ای و رازداری هستند. در فرایند مشاوره و روان­درمانی نیز کلیه اصول محرمانگی و اخلاق حرفه‌­ای رعایت خواهد شد و هیچ کسی غیر از درمانگر به اطلاعات شما دسترسی نخواهد داشت.

طبق قوانین حرفه‌­ای، روانشناسانی که به ارایه خدمات مشاوره و روان­درمانی مشغول هستند باید دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد  و دکتری باشند تا بتوانند مجوز فعالیت حرفه­‌ای دریافت کنند. لذا یکی از دلایل تفاوت هزینه مشاوره، تفاوت در مدرک تحصیلی مشاوران است. دلیل دیگر این تفاوت تجربه مشاور و فعالیت تخصصی او به عضو هیات علمی یا استاد دانشگاه بودن مشاور است. طبق قوانین سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، تعرفه جلسات مشاوره اساتید دانشگاه با سایر مشاوران و درمانگران متفاوت است.

بطور معمول هر جلسه مشاوره 45 دقیقه طول می­‌کشد. اما ممکن است بسته به نیاز مراجعین جلسات 30 و 60 دقیقه هم برگزار شود. در جلسات زوج­‌درمانی و خانواده‌­درمانی به دلیل اینکه زوجین بطور مشترک در جلسه حضور دارند ممکن است مدت زمان جلسات مشاوره تا 90 دقیقه طول بکشد.

آخرین مقالات

تراپی چیست؟
مشاوره و تراپی

تراپی چیست و چرا شروع آن برای هر کسی ضروری است؟

 اگر حس می‌کنید نیاز به گفتگو با یک فرد متخصص و کاربلد در حوزه سلامت روان دارید، اما نمی‌دانید از کجا شروع کنید، اگر دنبال پاسخ سوال “تراپی چیست؟” هستید، اگر با مشکلاتی همچون اضطراب، افسردگی، بحران مالی یا عاطفی، اعتیاد به رابطه جنسی، اعتیاد به مواد مخدر و غیره مواجه شده‌اید و نمی‌دانید چه

ادامه مطلب »
تله‌های زندگی
اختلال‌ها و بیماری‌های روان

تله‌های زندگی چیست؟ 11 نوع تله زندگی + دانلود پرسشنامه تله‌های زندگی

 شاید شما هم جزو آن دسته از افرادی باشید که به دنبال تغییر و تحول در زندگی خود هستند، اما هرچه تلاش می­‌کنند نمی­توانند موفق ­شوند. این امر قطعاً فقط به خاطر تنبلی، مشغله زیاد، نداشتن تجربه و هوش پایین نیست، چرا که در بسیاری از افراد علی­رغم تلاش‌­های پیاپی باز هم تغییری در زندگی

ادامه مطلب »
اختلال شخصیت پارانوئید
اختلال‌ها و بیماری‌های روان

افراد دارای شخصیت پارانوئید چه ویژگی هایی دارند؟

آیا به تازگی با شخصی آشنا شده‌­اید که دچار شک و بدبینی است؟ آیا اضطراب شدید شما باعث شده که تصور کنید در وضعیت روحی سالمی قرار ندارید و دچار پارانویا و بدبینی شده‌­اید؟ در این مطلب به صورت کلی به پاسخ به این سوال که “افراد دارای شخصیت پارانوئید چه ویژگی‌هایی دارند؟“ پرداخته‌ایم. پس،

ادامه مطلب »